سقف کاذب عایق حرارتی درب ضد سرقت عایق حرارتی کفپوش عایق حرارتی عایق حرارتی عایق حرارتی عایق صوتی عایق حرارتی عایق رطوبتی عایق حرارتی عایق صدا عایق حرارتی عایق الستومری عایق حرارتی عایق استخر عایق حرارتی عایق صوتی روکار عایق حرارتی عایق صوتی دیوار عایق حرارتی رنگ نانو عایق حرارتی بهترین عایق حرارتی دیوار عایق حرارتی عایق صوتی پنجره عایق حرارتی عایق نانو عایق حرارتی بهترین عایق صدا عایق حرارتی عایق کاری عایق حرارتی عایق حرارتی دیوار عایق حرارتی عایق صوتی دیوار آپارتمان عایق حرارتی عایق رطوبتی نانو عایق حرارتی عایق کاری ساختمان عایق حرارتی انواع عایق حرارتی عایق حرارتی عایق های رطوبتی عایق حرارتی عایق های رطوبتی عایق حرارتی بهترین عایق حرارتی عایق حرارتی بهترین عایق صوتی عایق حرارتی عایق رطوبتی استخر عایق حرارتی عایق حرارتی کف ساختمان عایق حرارتی عایق برودتی عایق حرارتی عایق حرارتی ساختمان عایق حرارتی انواع عایق های حرارتی عایق حرارتی عایق صوتی دیوار منزل عایق حرارتی انواع عایق های رطوبتی در ساختمان عایق حرارتی بهترین عایق حرارتی کف ساختمان عایق حرارتی عایق های حرارتی عایق حرارتی عایق حرارتی پلی یورتان عایق حرارتی عایق صوتی عایق حرارتی عایق حرارتی در ساختمان عایق حرارتی انواع عایق رطوبتی عایق حرارتی نانو عایق عایق حرارتی عایق صوتی کف ساختمان عایق حرارتی فوم عایق صدا عایق حرارتی عایق رطوبتی ساختمان عایق حرارتی عایق پلی یورتان عایق حرارتی نانو عایق رطوبتی عایق حرارتی عایق حرارتی لوله عایق حرارتی انواع عایق صوتی عایق حرارتی عایق حرارتی عایق حرارتی xpsعایق حرارتی عایق حرارتی xps عایق حرارتی عایق حرارتی عایق حرارتی سقف عایق حرارتی عایق حرارتی کف طبقه اول عایق حرارتی عایق حرارتی دیوار داخلی عایق حرارتی عایق حرارتی پشت بام عایق حرارتی عایق حرارتی در ساختمان عایق حرارتی عایق حرارتی ساختمان عایق حرارتی عایق حرارتی دیوار داخلی عایق حرارتی قیمت عایق حرارتی عایق حرارتی بهترین عایق حرارتی دیوار عایق حرارتی عایق برودتی عایق حرارتی قیمت عایق حرارتی دیوار عایق رطوبتی
عایق حرارتی مصالحی برای جلوگیری از انتقال حرارت هستند. در تاسیسات گرمایی برای کاهش تلفات حرارتی سطح های مختلف ساختمان ، لوله ها و کانال و مخزن ها و جلوگیری از نفوذ رطوبت و انتقال صدا از انواع عایق ها استفاده می شود.
در کل عایق ها ( در اینجا بحث ما عایق حرارتی است ) به دو دسته تقسیم می شوند :
- عایق هایی که در ساختار آن ها از حباب های هوایی تشکیل شده و باعث کاهش هدایت حرارت می شود.
- عایق هایی که حدود 20 میلی متر فاصله هوایی تعبیه شده و حرارت را بازتاب می کند.
با پیشرفت تکنولوژی و لازمه ی احداث ساختمان های سبک تر لازم شد که ضخامت جداره ها حتی الامکان کاهش یابد. که در پی آن مسئله گریز حرارت از پوسته خارجی ساختمان مطرح شدند.
فهرست مطالب
انواع عایق حرارتی
- عایق پتویی : این نوع عایق از جنس پشم شیشه ، پشم سرباره ، پشم چوب و پشم حیوانات می باشد که در عایق کاری مخازن و و لوله ها به کار می رود که در عرض های مختلف و در ضخامت به 100 میلی متر می رسند.
- عایق های قطعه ای : این نوع عایق از نظر مصالح شبیه به عایق پتویی هستند. ولی طول کمتری نسبت به آن ها دارند که در بین دیوارها و پشت مصالح به کار می رود.
- دال های عایق : این نوع عایق بیشتر به صورت قطعات سختی ساخته می شوند که ابعاد نسبتا کوچکتری از عایق های قطعه ای دارند. گاهی اوقات به صورت چند لایه ای ساخته می شوند.
- عایق های منعکس کننده : اصولا از قطعات فلزی ساخته شده اند و ممکن است با پشت بند یا بدون آن به کار رود.
- عایقهای پاشیدنی : از اختلاط تارها یا سایر مصالح ریزدانه و متخلخل با انواع ماده تهیه میشوند. این مواد چسبنده به مناسبت کاربری آن انتخاب می شوند و در نقاطی از ساختمان که شکل یا وضع قرار گرفتن عناصر به ترتیبی است که استفاده از آنها را طلب میکنند ، پاشیده میشود.
- عایقهای ویژه : که از انواع مصالح متخلخل و سبک هستند که برای مصارف به خصوصی ( طراحی و اجرا ) میشوند.
مواد و مصالح عایق های حرارتی باید از نظر شکل ظاهری یکنواخت و بدون عیب باشند و عاری از هرگونه موادی که مورد هجوم حشرات و قارچ ها و…. قرار گیرند.
شما باید به این نکته توجه کنید که عایق کاری حرارتی به طورکلی به بیان زیر هم از طرف داخل ساختمان و هم از طرف خارج از ساختمان صورت می گیرد :
- در روش اول ( استفاده از عایق حرارتی در خارج از ساختمان ) ، دیوارهای ساختمان در طی گرمایش ، گرم می شوند که در این جا دیوارهای گرم شده اینرسی حرارتی ساختمان را بالا می برد و هنگامی که دما کاهش می یابد سبب می شود که گرما را به داخل ساختمان انتقال دهد که این کارهم باعث ثبات دمایی و هم جلوگیری از اتلاف انرژی گرمایی می شود. روش ذکر شده بیشتر در ساختمان های مسکونی کاربرد دارد.
- در روش دوم ( استفاده از عایق حرارتی در داخل ساختمان ) در حین گرمایش ، جداره ها گرم نمی شوند و حتی اینرسی حرارتی کاهش می یابد این نوع عایق کاری در ساختمان های اداری که دمای ساختمان به سرعت به دمای مطلوب می رسد کاربرد دارد در این روش توصیه می شود از کنترل کننده دما به عنوان تعادل دما استفاده شود.
ممکن است در انتخاب روش کمی گمراه شوید هرچه که ذکر شد برای هر ساختمانی چه نوع روش قابل استفاده است اما می توانید به وضعیت نمای ساختمان توجه فرمایید تا در انتخاب آن راحت باشید.
به این نکته توجه کنید که عایق کاری ( عایق حرارتی ) هم زمان با بازسازی نما صورت پذیر است و زمانی عایق کاری استفاده می شود که نمای ساختمان وضعیت نا مناسبی داشته باشد و نکته دوم این است که شما باید توجه داشته باشید که هزینه عایق کاری از قسمت داخل کم هزینه تر در قسمت خارج ساختمان می باشد ، چرا که هزینه بازسازی نما در قسمت خارج ساختمان هزینه ی بالایی دارد.
انواع عایق حرارتی از نظر جنس
پشم شیشه ( ماده ای است مرکب از الیاف نازک شیشه ای که در موارد گوناگون استفاده می شود ) : این ماده با وزش بخار آب بر روی الیاف تهیه شده از شیشه مذاب تهیه میشود. حداکثر درجه حرارت کار آن 600 درجه سانتی گراد است.
پشم معدنی : عایق پشم معدنی با وزش بخار آب روی الیاف تهیه شده از سنگ آهک خاک رس دار گداخته یا سرباره ذوب آهن تهیه میشود. برای عایق کاری دمای پایین ، پشم معدنی به وسیله یک ورقه کاغذ قیر اندود پوشیده میشود. برای دمای بالا ، از پشم معدنی مجهز به ورق آلومینیمی یا توری گالوانیزه استفاده میشود.
پشم سنگ : این عایق از سنگهای طبیعی سیلیس دار ساخته شده که از عبور الیاف سنگ مذاب از میان بخار آب یا هوای گرم ساخته میشود که کاربرد پشم سنگ ، مانند پشم معدنی است. دمای حد کاربرد آن 850 درجه سانتی گراد است.
ایمنی❕
خطراتی که در مدت اعمال عایق ، سلامتی شما را تهدید می کند باید در نظر گرفته شوند. خطرات آتش سوزی و انفجار ناشی از مواد عایق که باید در انتخاب آن ها مورد توجه قرار گیرد و هم چنین چسب ها و مواد اتصال دهنده نیز در طول استفاده باید در نظر گرفته شوند چرا که این مواد می توانند بسیار خطر ساز و خسارت آور باشند.
عایق کاری دیوار
بهترین روش برای عایق کاری دیوار های ساختمان در زمان اجرای نمای ساختمان می باشد. بدلیل اینکه هزینه شما دوست عزیز کمتر می شود و همچنین کار برای ما راحت تر انجام می شود.
نفود آب می تواند عایق را مرطوب ساخته و آن را تضعیف کند.
انواع روش های عایق کاری دیوار
- عایق کاری با استفاده از ساندویچ پانل
- عایق کاری از داخل ساختمان
- عایق کاری خارج از ساختمان
- عایق کاری با استفاده از بلوک سیمانی عایق
- قرار دادن عایق حرارتی بین دیوار دو جداره
در صورت نیاز به عایق کاری حرارتی ، عایق کاری دیوار ، عایق کاری رطوبتی و عایق کاری صوتی …. در سریعترین زمان ، با بهترین کیفیت با حفظ زیبایی ساختمان تان ، با ما تماس بگیرد.